FB1

Zomerlessen 2017

De planning is rond…

Misschien heeft u het al gezien op Facebook of elders op deze website. We zijn klaar met de najaarsplanning. Dat was in het geval van de Tai Chi en Chi Kung lessen niet zo heel lastig. (Bij de Mindfulness– en Compassietrainingen en de Beweegtraining komt wat meer planwerk kijken.)

Het tweede jaar

Evengoed wat ons betreft het vermelden waard in dit blog: we gaan ook dit jaar weer zomerlessen verzorgen in het Apeldoornse Oranjepark. Vorig jaar zijn we hiermee gestart. Het was leuk om te doen en de reacties waren erg positief. Toen namen we ons dus al voor dit jaar weer zomerlessen te organiseren.

Negen ochtenden!

Zomerlessen-2017Dit jaar kiezen we een iets andere opzet. Zo zijn er namelijk alléén lessen op de ochtenden, en spreiden we de negen lessen over drie weken.

Ook dit jaar zijn de lessen weer open voor iedereen. Of je nu wel of geen les bij ons volgt, je bent welkom. Of je nu één keer kunt (of wilt) of alle negen keer. Ook voor huidige leerlingen geldt: neem gerust je huisgenoten mee!

Op deze pagina kunt u alle bijzonderheden op een rijtje vinden.

Klik op de afbeelding hierboven om een flyer te downloaden om aan bekenden toe te sturen of op je prikbord te hangen als reminder.

Neem gerust contact op met nadere vragen.

, , , , ,

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Pin It on Pinterest